İZMİR / KARABAĞLAR - Hüseyin Akdağ İlkokulu

Nis

15-19 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir İnternet Haftası etkinlikleri gerçekleştirilecektir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda yapılacak atölye çalışmaları, konferanslar gibi etkinliklerle, bu haftanın önemi vurgulanacak; akademisyenlerin ve bilişim sektöründen uzmanların katılımıyla "İnternet, Yapay Zeka Ve Gelecek Öngörüleri, Eğitimde Üretken Yapay Zeka, Yapay Zeka Destekli Uygulama Geliştirmede Az Kodlu Çözümler, Üretken Yapay Zeka Eğitimi Nasıl Dönüştürecek? Ve Üretken Yapay Zeka Araçlarının Eğitimde Kullanımı" konularında bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yapılacaktır. Bununla birlikte, velilere ve öğrencilere Eğitim Bilişim Ağı – EBA tanıtılarak, içeriklerinden daha geniş kitlelerin yararlanması konularında farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir.

Şbt

Hüseyin Akdağ İlkokulu  olarak yürüttüğümüz e-Güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet' in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan e-Safety "Elektronik Güvenlik" gümüş etiketi aldık.

Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.