İZMİR / KARABAĞLAR - Hüseyin Akdağ İlkokulu

May

Okulumuzun kurucu okul olarak e Twinning portalında yer aldığı projemiz...

May

Okulumuz uluslararası portalda e Twinninde yer alıyor

May

Okulumuz 3 proje ile e Twinning  uluslararası portalda yer alıyor.

May

Okulumuz e Twinning de  3 Uluslararası proje ile yer alıyor.

May

2020 Eylül ayında kurucu ortak olarak başlamış olduğumuz ''Büyükten Küçüğe'' E-Twinning projemizin hedeflerine ulaştığını görmekten mutluluk duyuyoruz.

Hüseyin Akdağ İlkokulu olarak,bilgiyi paylaşarak çoğaltmak hedefiyle yola çıktık.Akran öğretiminin ne kadar değerli olduğunu somut örneklerle bir kere daha ortaya koyduk.Öğretmenlerimizin monitör olarak görev aldığı,öğrencilerimizin bizzat kendilerinin araştırarak,deneyimkazanarak;yani yaparak yaşayarak kendi öğrenmelerini üstlendiği ve öğrendiklerini küçüklerine aktararak hem kendilerini pekiştirdiği hem sorumluluklarını kazandığını,hem de bilginin paylaştıkça çoğaldığını her etkinliğimizde ortaya koymaya çalıştık.Busüreçte,sosyal ve bilişsel olarak çok geliştik.Yeni WEB2 araçlarını öğrendik.İngilizce öğrenim yöntemleri ile ilgili bilgilerimizi de geliştirdik.   Kısacası,hemeğlendik,hemöğrendik.Ama en önemlisi,bizler çok keyif aldık.

Projemizde emeği geçen tüm öğretmenlerimize,desteğini esirgemeyen tüm velilerimize ve de en çok katkı sağlayan tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.

Gaye GÖKAVDAN

Hüseyin Akdağ İlkokulu

Kas

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı için planlanan "Büyükten Küçüğe Birlikte Öğreniyoruz " isimli E-Twinning projemiz,okulumuz İngilizce öğretmeni Gaye Gökavdan'ın kuruculuğunda ve gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla başlamıştır.

Kas

Okulumuz Hüseyin Akdağ'ın ortak üye olarak çalışmalarda yer aldığı müzik ve şiirlerle bezenmiş E-Twinning projemiz "Leylimley" gönüllü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla başlamıştır.