İZMİR / KARABAĞLAR - Hüseyin Akdağ İlkokulu

"MASAL MASAL MANİKİ" İsimli eTwinning Projemiz Kabul Edilerek Hayata Geçti.

09-06-2023Kuruculuğunu Gaziemir Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi  Edebiyat öğretmeni Yaprak KOÇAK'ın ve Azerbaycan'dan Masazır 4 nömrəli Tam Orta Məktəb Öğretmeni Sədaqət ƏZİMOVA' nın üstlendiği "MASAL MASAL MANİKİ" isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.Okulumuz DKAB Öğretmeni Elmas Burcu KARATAŞ ve Sınıf Öğretmeni Nuriye Burcu KORALAY’ın katılımcı olarak yer aldığı projede Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile oluşturulan ortak proje ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi, öğrencilerimize kültürel mirasımız olan Anadolu masallarımızı tanıtmayı,Küreselleşen dünyada kültürel ögelerimizi korumak ve gelecek kuşaklara doğru aktarabilmek için kendi öz masallarımıza dikkat çekmeyi ve Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğretmektir.

Hüseyin Akdağ İlkokulu, Nevvar Salih İşgören Andolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Gaziemir Şehit Serhat Sığınak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kemalpaşa İmam Hatip Ortaokulu, 143 Nömralı Tam Orta Mektəb, Ümraniye Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İmam Hatip Ortaokulunu bir araya getiren ve akran eğitimine dayalı olarak kurulan proje sonunda ortaya çıkarılması planlanan e-içerikler, yine interaktif sergiler aracılığı ile sergilenecektir.

Yayın: 09.06.2023 - Güncelleme: 09.06.2023 15:12 - Görüntülenme: 152